önskestafett

Det var väldigt längesen jag såg nån typ av bloggutmaning och jag är fortfarande lite i lektagen, så jag gör en egen.

Eftersom det är jul snart tänkte jag köra på önsketemat. Men det behöver inte vara realistiska önskningar eller materiella saker.

Så här gör ni: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma.

Här är min egen lista, utan inbördes ordning:

* en ny bil. den får gärna vara gammal, bara det är en bil. och helst ska den vara snygg. typ en amazon. eller nån som har bättre vinterväghållning än en amazon.

* ny teknik. typ en laptop, digitalkamera, telefon som alla funkar var för sig eller ihop med mobila och trådlösa bredband var än jag befinner mig. nån som har några tips på vad man ska ha just nu?

* en stor bunt med ny musik. musik som får var gammal men ny för mig. jag känner mig lite utsvulten på den fronten.

* lugn och ro och ordning och reda. faktiskt bokstavligt. jag vill att rättsprocessen ska vara avslutad så jag kan göra upp vettiga riktlinjer för mitt liv. jag vill tänka framåt utan en massa om, men och kansken.

* en stor säck med tid. egentid. vad jag ska använda den till är jag inte riktigt säker på, men jag vet att jag behöver den. tiden.

* en piga. ja. nån som städar, tvättar och stryker, handlar och gör såna svåra saker åt mig, så jag kan fokusera på att leva och älska och laga god mat.

* mer kärlek. mer erotik. mer sex. mer sånt. nån som känner en passande trevlig, snygg, smart singelkille i lagom ålder?

Jag vill nu veta vad följande sju bloggare önskar sig: drf, deepedition, discoboll, trassel, a little less conversation, ulrika och slutligen skrymta.

Uppdaterat: Vet att jag bestämde att det ska vara sju. Är det någon annan som känner sig manad så är det givetvis bara att stjäla, men hojta gärna för jag vill läsa era listor!

Och trackbacka gärna mig så jag ser när ni är klara.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

About these ads

32 thoughts on “önskestafett

 1. Åh. Bra jobbat. Men du. De andra sex tycker jag smällde högre än den första, med tanke på att den första får du ju ändå svar på om ett år….

  Fast det är känslan jag vill åt. I magen…
  /J

 2. Så. Nu har jag önskat, länkat, pingat.
  Inte en trackback så långt ögat når.
  Under tiden jag knåpade på min önskelista så ramlade min finaste tavla, helt oprovocerat, ned från väggen.
  Därför skulle jag vilja lägga till en åtta: Att få den omramad och klar.

 3. Ulrika – hehe. Menar du att tavlor rasar ned medelst enkel provokation? Då vet jag vad jag ska göra med en ful hötorgshistoria jag har i sovrummet

  *går in i sovrummet*

  – hörru din fula tavla! ja! jag pratar med dig. allvarligt vad ska du föreställa. säg inte ett rött hus med knutar för maken till snett tak har jag aldrig sett.och vad är grejjen med den rosa himlen. och den där ramen sen…

 4. Stefan – det finns enklare sätt. Gå fram till den, lyft den av kroken och släng ut den genom fönstret. Eller i soporna. Eller lämna den till Myrorna. :)

 5. Pingback: Teflonminne » Sju sjungande sjubbskin

 6. Jag läste något om nigeriabrev förut som tydligen var en riktig hit. Vi kanske skulle starta någon form av Åmål-brev eller Mölndal-brev? (eller annan valfri ort med roligt namn)

 7. eller så kanske man helt sonika ska avsluta varje postning med att lägga ut sitt kontonummer och hoppas att nån rik knös som gillar hängbröst – eller i ditt fall dreads – läser bloggen. ;o)

 8. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Önskelista

 9. Pingback: Kristina af Knusselbo » Blog Archive » Om tomten kommer…

 10. Pingback: Min önskelista, Tomten! « Herr Klokboks Kollektion

 11. Pingback: opassande » Blog Archive » Sju inte helt oviktiga önskningar

 12. Pingback: Önskelista « Masarinmamman

 13. Hm.Fick listan genom ”Klokbok”, har skrivit, men använde den mest till att ge igen för att han hade skickat mig den…

 14. Mymlan.Jo, jag vet *hänger skamset med huvudet* men jag har, hittills, motstått alla utmaningsförsök…

  Har dock väldigt svårt (?!) att säga nej till Klokboks påfund (karmaskuld?*s*) och jag spred, åtminstone, den vidare…
  :-)

 15. Pingback: Skrymta » Blog Archive » Önska fett, önskestafett

 16. Hej Mymlan.

  Kan du hjälpa mig med en sak? Det verkar som om kommentarsfunktionen haj pajat på min blogg. Åtminstonde från folk som inte kör blogger. Har du lust att länma en kommentar någonstans och sedan mejla mig på abbespappa@hotmail.com? Så kan jag kolla om det funkar.

  Tack snälla på förhand.

  /Abbes pappa

 17. Pingback: Önskelista | Söt och Snygg

 18. Pingback: Darkangel och Mumma » Blog Archive » Sju önskningar

 19. Pingback: deep|edition » Önskelista

 20. Pingback: Thomas Tvivlaren - Med tvivlet som insats

 21. Pingback: Önskelista anno 2007

Kommentarer inaktiverade.