presenterar mina läsare

För ett tag sen gjorde jag en liten enkät för att ta reda på vilka ni är som läser den här bloggen. Det går fortfarande bra att svara om du inte redan gjort det.

Hur som helst så tänkte jag att jag skulle presentera er för varandra, kanske på lite olika sätt. Jag börjar med Jonk.
Jonk är en trettifyraårig skåning som bor på landet, riktiga landet, och trivs bra med det. När han köpte sitt jättegamla hus och flyttade dit var han först lite rädd för att lantisarna skulle tycka att han var konstig med tatueringar och piercingar men säger att han bara fått positiva reaktioner och relationer till de nya grannarna.
Och såklart gillar dom honom. Han är ju en riktig supersvensson. Gift sen tio år tillbaks, två barn, villa, Volvo och hund.
Han tror inte på Gud men han tror på nånting, och säger att han ”kan se saker”. Det gör mig grymt nyfiken, vad är det du kan se?
Förutom de där sakerna han kan se verkar han gilla Liftarens guide till galaxen och meningen med livet är 42, typ.
Jonk hittade hit via Jaiku där vi båda hängt och trivts och socialiserat ett bra tag. Via Jaiku har det också kommit sig att vi båda bloggar på Dagens Spotifylista.

När han svarade på enkäten hade vi inte träffats. Men nu har vi faktiskt gjort det. Och bildbeviset är lite läskigt på så sätt att man skulle kunna tro att vi är syskon eller nåt. Inte helt olika varann i varje fall:

3255062535_b68a3d66ec

foto: Annika Lidne

Annars gillar jag Jonk, inte bara för att han har så bra musiksmak, men det har han också. I sin blogg bjuder han för tillfället på en video med Fever Ray, kolla på den.

Uppdaterat: givetvis bör jag ju ta med Jonks tolv låtar som säger något om honom och hans liv. Här är de låtar som fanns på Spotify, han höll sig inte riktigt till regeln att låtarna skulle gå att hitta där. :) Flera av artisterna har han gemensamt med mig, vet inte om det betyder att vi är lika eller bara att vi råkar vara födda med ett par års mellanrum.

About these ads

4 thoughts on “presenterar mina läsare

  1. Hej Jonk! Om ni tittar i det vita fältet till höger om Mymlan och Jonk så står jag där, om jag inte minns fel. Precis där trivs jag, aningen utanför bild. Gillar att vara med, men inte att vara i fokus. Därför tycker jag om den här bilden lite extra. Först och främst är det snygga och trevliga människor i motivet. De befinner sig på ett kul ställe, med mysig belysning, bra musik och en massa kul folk som precis sett en bra föreläsning tillsammans runt baren. Dessutom får jag liksom vara med, men samtidigt slippa :)

  2. Pingback: presenterar mina läsare « the real mymlan | inmybra.com

Kommentarer inaktiverade.